Slider
Slider
Slider

Cat ma costa livrarea?

Livrarea  este GRATUITA cănd suma comenzii depașește 899 de LEI. Livrarea se face la domiciliul dvs, la adresa pe care ați declarat-o in comanda (sau firmei de curierat).

Daca suma comenzii Dvs. este sub 899 de LEI, livrarea la adresa pe care ați declarat-o in comanda (sau firmei de curierat) va costa doar 50 de LEI. 

Odată ce comanda dvs. este trimisă firmei de curierat DPD sau Urgent Cargus, veți primi un e-mail de confirmare prin care o să vă informam că obiectul comenzii dvs. a fost predat firmei de transport și odata cu aceasta va vom comunica și numarul avizului de însoțire (AWB) în baza caruia va puteți informa în orice clipa de traseul coletului. Livrarea se face la adresa dvs., declarata în comanda.

Raspunsuri la ÎNTRBARI FRECVENTE puteți citi AICI

PREȚURILE PRODUSELOR:

Prețurile produselor din acest magazine online sunt în LEI. Prețurile declarate sunt definitive, sunt valabile în ziua in care se plaseaza comanda și au TVA înclus. Prețul produselor se afla lânga poza produsului respectiv.

MODALITAȚI DE PLATA

  1. Plata prin numerar de livrare (ramburs): Alegand ca modalitate plata ramburs, imediat ce comanda dvs a fost finalizata, marfa va fi expediata dupa ce in prealabil vom lua legatura cu dvs.pentru confirmarea adresei la care trebuie livrat produsul comandat.Plata se face in numerar,in momentul livrarii.
  2. PAYSERA Plata cu card sau Transfer bancar