Slider

Filtru

 • Preț
  LEI - LEI
 • Alegeți o dimensiune
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
 • Alegeți lățimea
  0
  0
 • Culoare
  0
  0
  0
  0
  0
  0
Sortare după:
Produse pe pagină:
Afişare 1 - 15 din 59 (4 pagini)

         Transformați "distracția" în funcționalitate cu gama noastră largă de covoare pentru camerele copiilor
Căutați un covor durabil și atractiv pentru a înveseli camera copilului?
Gama noastră de covoare durabile, moi și distractive pentru copii va adăuga o notă finală camerei copilului dumneavoastră. De la forme geometrice la covoare cu imprimeuri jucăușe, bufnițe, iepurași, greieri, lei și multe altele, covoarele noastre pentru copii sunt luminoase, distractive și concepute pentru toate stilurile de design interior.
Adăugați o personalitate jucăușă camerei copilului dumneavoastră cu gama noastră largă de covoare luminoase și atrăgătoare pentru copii!
Cu imprimeuri de animale, forme geometrice și modele strălucitoare și îndrăznețe, covoarele vor stârni imaginația oricărui copil. Aceste modele vin într-o multitudine de forme, materiale și dimensiuni diferite pentru a înveseli camera copilului dumneavoastră sau pentru a încadra o zonă de joacă într-o altă parte a casei și a crea o atmosferă distractivă și veselă.
Ușor de curățat și foarte atrăgătoare, covoarele noastre pentru copii sunt soluția perfectă pentru camera copilului.
Gama noastră atent selectată de opțiuni colorate, dar de bun gust, vă va proteja podeaua de zgârieturi și murdarie, în timp ce va lumina camera copilului sau camera de joacă.
Spuneți adio urmelor de creion și de stilou de pe podelele din lemn, urmelor de cărucior și de camion de jucărie și vopsea vărsată în camera copilului. Covoarele noastre pentru copii vă vor proteja podelele de distracția copilului dumneavoastră. Pentru o protecție suplimentară, alegeți o pernuță de protecție antiderapantă care să se potrivească cu covorul copilului dumneavoastră.
Covoare distractive pentru copii, perfecte pentru învățare și joacă
Stimulați imaginația copiilor cu modele perfecte pentru joacă și învățare. Priviți-i cum navighează pe cele șapte mări pe un covor cu harta lumii sau cum navighează pe străzile aglomerate pe un covor cu peisaj urban. Covoarele noastre pentru camera copiilor sunt perfecte pentru a oferi un loc moale și confortabil pentru ca cei mici să învețe și să se joace.
Avem covoare cu animale și obiecte de uz casnic, astfel încât copiii dvs. să poată învăța în timp ce se joacă în camera lor, în camera cu jucării sau chiar în sufragerie, în fața televizorului. Avem, de asemenea, covoare pentru grădiniță cu tematică junglă și fermă, astfel încât cel mic să poată învăța despre regnul animal. Își pot alege chiar animalul preferat, îi pot da un nume și pot face procesul de învățare extrem de distractiv.
Covoare moderne și elegante pentru copii, potrivite pentru orice grădiniță
Pentru părinții care nu vor să facă compromisuri în materie de stil, oferim covoare pentru copii în nuanțe delicate, în tonuri discrete, care completează estetica designului modern, oferind în același timp modele amuzante și vesele pentru copii.
La Magazinul DARIA, știm cât de nerăbdători sunt cei mici, așa că vă puteți baza pe noi pentru o livrare rapidă. În majoritatea cazurilor, curierii livrează în termen de 3-4 zile /în funcție de locația clientului/. Toate covoarele sunt disponibile în stocul nostru, gata să ajungă la casele dumneavoastră în cel mai scurt timp posibil!
Cumpărați ușor, rapid și în siguranță cu Magazinul DARIA!