Slider

Cat ma costa livrarea?

Livrarea este GRATUITA cănd suma comenzii depașește 699 de LEI. Livrarea se face la domiciliul dvs, la adresa pe care ați declarat-o in comanda (sau firmei de curierat).

Daca suma comenzii Dvs. este sub 699 de LEI, livrarea la adresa pe care ați declarat-o in comanda (sau firmei de curierat) va costa doar 39 de LEI.

Odată ce comanda dvs. este trimisă firmei de curierat DPD, Urgent Cargus sau Fan Courier, veți primi un e-mail de confirmare prin care vă vom informa că am predat firmei de curierat comanda dvs și odata cu aceasta, vă vom comunica și numarul documentului de transport (AWB) în baza caruia va puteți informa în orice clipă de traseul coletului. Livrarea se face la adresa dvs., cea pe care ați trecut-o în comandă.

Raspunsuri la ÎNTRBARI FRECVENTE puteți citi AICI

PREȚURILE PRODUSELOR:

Prețurile produselor din acest magazine online sunt în LEI. Prețurile declarate sunt definitive, sunt valabile în ziua in care se plaseaza comanda și au TVA înclus. Prețul produselor se afla lânga poza produsului respectiv.

MODALITAȚI DE PLATA

  • Plata prin numerar de livrare (ramburs): Alegand ca modalitate plata ramburs, imediat ce comanda dvs a fost finalizata, marfa va fi expediata dupa ce in prealabil vom lua legatura cu dvs.pentru confirmarea adresei la care trebuie livrat produsul comandat.Plata se face in numerar,in momentul livrarii.
  • PAYSERA Plata cu card: Puteți efectua plata online cu cardul prin serviciul de Online Banking al băncii dvs, în condiții de siguranță deplină.

Imagem

După plasarea comenzii, veți putea alege instituția bancară dorită si veți fi redirectionați către serviciul de Online Banking al acesteia, unde vi se va solicita autentificarea.

Dupa autentificare, veți regasi în platforma băncii un ordin de plată pre-inițiat, pentru care va trebui sa autorizați plata. Ulterior, veți fi redirectionați înapoi în magazinul online.