Slider

Filtru

 • Preț
  LEI - LEI
 • Alegeți o dimensiune
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
 • Alegeți lățimea
  0
  0
  0
  0
 • Culoare
  0
  0
  0
  0
  0
Sortare după:
Produse pe pagină:
Afişare 1 - 15 din 46 (4 pagini)

          Oferim o selecție largă de Covoare persane, care pot fi atât clasice, cât și moderne. Ele pot fi o completare minunată și elegantă pentru orice interior și mobilier! O varietate bogată de dimensiuni și modele ce vă va permite să alegeți covorul perfect pentru interiorul dumneavoastră. Unele dintre modele sunt disponibile și sub formă de traverse, pe care le putem tăia și festona la dimensiunile dorite de dumneavoastră.
Alegeți un model clasic cu unul dintre covoarele noastre persane.
Covoarele tradiționale adaugă clasă și rafinament oricărei încăperi. Colecția noastră exclusivă include o gamă de modele clasice, cu imprimeuri moderne și culori atrăgătoare, care vor impresiona cu siguranță.
Cu o gamă largă de modele, imprimeuri, stiluri, dimensiuni și culori, veți găsi cu siguranță un covor care să completeze interiorul casei dumneavoastră. Covoarele persane sunt ideale pentru camere de zi, dormitoare sau holuri și pot fi achiziționate online.
Descoperiți colecția de covoare persane!
Covoare persane într-o gamă largă de culori călduroase și confortabile. Covoarele persane oferă eleganță și lux și sunt disponibile în culori călduroase. Acestea prezintă motive florale superbe, margini întărite și modele centrale iconice care vor capta atenția oricărui oaspete din casa dumneavoastră.
Cumpără covoare persane online acum pe covoareonline.ro. Dimensiunile standard ale covoarelor sunt 120x170cm, 140x200cm, 160x230cm, 200x250cm, 200x290cm și cea mai mare este 240x320cm. Oferim, de asemenea, seturi de dormitor gata produse în dimensiunile 60x150cm 2buc și 60x250cm 1buc și cele mai mari ce includ 80x150cm 2buc și 80x250cm 1buc. Traversele pentru același model de covoare persane încep la 60 cm, 80 cm, 100 cm și 120 cm lățime. Unele dintre modele sunt, de asemenea, produse în formă de cerc și elipsă pentru a acoperi întreaga gamă de idei pentru interiorul casei dumneavoastră. Mai mult decât atât, covoarele persane sunt foarte practice în ziua de azi, nu numai că ajută la evitarea costurilor de încălzire în timpul iernii, ci și oferă căldură și armonie în casă. Pe lângă faptul că sunt frumoase, covoarele persane sunt uimitoare și arată excelent.
Adăugarea unui covor persan în camera dvs. este o investiție ușoară care sporește valoarea estetică a spațiului dvs. în ceea ce privește confortul și aspectul. În aceste condiții, atunci cumpărați covoare persane, trebuie să fiți atenți la anumite lucruri. Cu toate acestea, trebuie să alegeți modul potrivit pentru decorarea perfectă a covoarelor din casă.
Recomandăm să citiți și să știți următoarele lucruri:
- Covor persan într-o cameră
Alegeți un covor după ce ați măsurat spațiul
Înainte de a vă angaja în procesul de cumpărare a covoarelor, uitați-vă bine prin casă. În plus, cercetați ce tip de covor se va potrivi cu casa dvs. și stabiliți cum îl veți amplasa. Covoarele persane sunt disponibile într-o varietate de dimensiuni, culori și modele. Așadar, trebuie să alegeți dimensiunea potrivită, care nu numai că va spori frumusețea locului dvs., ci vă va oferi o senzație uimitoare și relaxantă.
Explorați și alegeți cu înțelepciune modelele - În timp ce alegeți covorul persan pentru casa dvs., ar trebui să verificați cum arată camera dvs. de zi. Luați în considerare modul în care veți așeza covorul în camera de zi și stabiliți dacă culoarea covorului va completa sau nu decorul camerei de zi. Evident, nu puteți renova întreaga casă pentru un singur covor. Nu-i așa? Va fi mai bine să alegeți un covor care are modele și culori care sunt cele mai potrivite pentru dumneavoastră.
- repetați culoarea covorului în mobilier -întotdeauna încercați să fiți atenți la modul în care este aranjat mobilierul din casă. În plus, țineți cont de culoarea mobilierului dvs. și cumpărați un covor persan care să se potrivească pe deplin gustului dvs., astfel încât efectul general să rămână uniform.
Toate covoarele sunt:
- antistatice
- extrem de ușor de curățat și întreținut cu un aspirator sau robot
- pot fi spălate cu apă la temperaturi de până la 30 de grade
- fire de înaltă calitate utilizate în țesătură, ceea ce garantează o durată lungă de utilizare
- tratate împotriva moliilor
Nu uitați că toate covoarele pe care le oferim sunt în stoc și pot ajunge la dumneavoastră cât mai repede posibil!
Oferim întotdeauna LIVRARE GRATUITĂ peste o anumită sumă, direct la adresa dvs.!
Echipa noastră de profesioniști este experimentată și vă va servi rapid, onest și cu zâmbetul pe buze!
Niciodată nu a fost mai ușor să cumpărați covoare persane online!