Slider

Filtru

 • Preț
  LEI - LEI
 • Alegeți o dimensiune
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
 • Culoare
  0
  0
  0
  0
  0
  0
Sortare după:
Produse pe pagină:
Afişare 1 - 15 din 97 (7 pagini)

        Toate covoarele din categoria "COVOARE CU DESIGN MODERN" sunt țesute în război de țesut și întruchipează un amestec superb de combinații de culori gata să vă lumineze casa! Modelele pe care le oferim sunt selectate cu precizie, în culori unice și într-o gamă largă de dimensiuni. Cele mai multe modele sunt disponibile și sub formă de traverse la metraj, pentru a le combina cu modelele de covoare. Toate covoarele sunt în stoc, astfel încât pot fi la dumneavoastră cât mai repede posibil! Adăugați o notă minimalistă casei dvs. cu gama noastră de covoare moderne.
Aduceți luxul în casa dvs. cu noua noastră colecție de covoare.
Influențate de arta modernă, covoarele moderne sunt cunoscute pentru varietatea de culori și utilizări în casa dumneavoastră. Covoarele moderne sunt de obicei asociate cu stilul minimalist și cu modelele simple și elegante, care păstrează încăperea simplă și elegantă.
Colecția noastră de covoare cu design modern este atent selectată cu modele și imprimeuri elegante pentru spațiul dvs. de locuit. Alegeți din selecția noastră bogată de covoare cu contraste luminoase și culori îndrăznețe care completează o varietate de stiluri arhitecturale, geometrice și simpliste.
Găsește covorul sau traversa perfectă pentru a crea o piesă centrală abstractă și atrăgătoare pentru dormitorul tău. Sau păstrați-l simplu și elegant cu un model chic și minimalist pentru un spațiu de locuit luminos și aerisit.
Covoare moderne și traverse cu design modern și covoare contemporane - care este diferența?
Cuvintele "modern" și "contemporan" sunt adesea folosite în mod interschimbabil atunci când descriu un anumit stil de covor. Cu toate acestea, deși există multe asemănări între ele, există câteva diferențe esențiale între stilul modern și cel contemporan.
Modern
Designul modern își are rădăcinile în perioada cuprinsă între anii 1920 și 1950. Este strâns legat de stilul de decor modern de la jumătatea secolului trecut, care a devenit, de asemenea, popular în această perioadă. Designul modern se bazează pe folosirea minimalismului pentru a completa spațiul.
Stilurile moderne tind să se concentreze pe linii simple, spații deschise și simetrie pentru a crea o atmosferă aerisită și echilibrată într-o cameră. Covoarele care folosesc modele în alb și negru sunt o alegere populară atunci când se adoptă stilul modern, deși imprimeurile și pata de culoare pot fi folosite în continuare atunci când se respectă designul modern.
Stil modern de la mijlocul secolului trecut
Designul modern de la jumătatea secolului diferă de designul modern în mai multe moduri cheie. Stilul modern de la jumătatea secolului al XIX-lea poate fi considerat ca fiind mai vibrant decât designul modern și a luat naștere din înflorirea creativității care a început odată cu sfârșitul celui de-al Doilea Război Mondial. Acesta a încorporat mai multă culoare în decor decât stilurile moderne.
Ideea designului modern de la mijlocul secolului al XIX-lea a fost de a crea un stil care să privească spre viitor. Popularitatea sa din 1945 până în 1965 înseamnă că modernismul de la jumătatea secolului are acum un aer ușor retro.
Cu toate acestea, cele două teme de design au suficiente asemănări încât să se suprapună adesea. Gândiți-vă la estetica modernă ca la un termen care acoperă decorul modern de la jumătatea secolului trecut.
Contemporan
Covoarele contemporane sunt, în esență, un subgen al covoarelor moderne și urmează principii similare cu stilul modern tipic. Cu toate acestea, așa cum sugerează și numele, caracteristicile covoarelor contemporane se schimbă în timp, în funcție de ceea ce este la modă în acel moment.
Motivul pentru care covoarele contemporane și covoarele moderne sunt grupate împreună este că modelele moderne sunt la modă în acest moment, ceea ce înseamnă că modelele contemporane își trag cea mai mare parte a influenței lor din modernism. Covoarele contemporane sunt influențate de modernism, mai degrabă decât să-l imite, motiv pentru care sunt separate în diferite categorii.
Tendințele actuale în designul contemporan includ minimalismul, modelele geometrice și nuanțele reci, ca parte a unei abordări a decorului de tipul "mai puțin înseamnă mai mult". În timp ce modernul de la mijlocul secolului al XIX-lea este diferit, poate fi dificil să observi imediat diferențele dintre un covor modern și un covor contemporan.
Deci, ce stil este potrivit pentru casa ta?
În timp ce stilurile modern, modern de la mijlocul secolului al XIX-lea și contemporan sunt diferite, ele aparțin totuși aceleiași categorii. Toate trei folosesc minimalismul în moduri diferite și se concentrează pe forme și modele geometrice pentru a crea semnificație într-un spațiu.
Stilul pe care îl alegeți depinde mai ales de preferințele dumneavoastră în materie de culori.
Dacă sunteți mai degrabă genul care preferă mai puțin și mai mult, covoarele moderne și contemporane sunt cea mai bună alegere pentru spațiul dumneavoastră. Nu vă concentrați prea mult pe distincția dintre decorul modern și cel contemporan atunci când vă alegeți următorul covor - mulți furnizori de covoare folosesc termenii modern și contemporan în mod interschimbabil.
Oferim o gamă largă de dimensiuni și materiale pentru a vă ajuta să găsiți covoare contemporane perfecte pentru orice spațiu.
Covoarele noastre contemporane sunt disponibile într-o mare varietate de culori, dimensiuni și materiale pentru a se potrivi oricărui stil sau buget. Fie că sunteți în căutarea unui covor mic pentru dormitor, a unui covor mediu pentru camera de zi sau sufragerie, sau a unui covor mare pentru a umple un spațiu mare, vă oferim covoare moderne și contemporane care să se potrivească nevoilor dumneavoastră.
Proiectate pentru stil și practicitate, covoarele noastre contemporane sunt adaptate la prioritățile moderne - o operă de artă pentru podea care va adăuga personalitate spațiului dvs., fiind în același timp ușor de curățat și întreținut, fără a vă depăși bugetul.
Descoperiți covoarele noastre moderne și contemporane pentru a găsi astăzi următoarea piesă de artă pentru podeaua dvs.! Magazinul DARIA se străduiește să ofere modele de covoare cu o paletă completă de culori și o combinație unică a acestora.