Slider

Filtru

 • Preț
  LEI - LEI
 • Alegeți lățimea
  0
  0
  0
  0
  0
 • Culoare
  0
  0
  0
  0
  0
Sortare după:
Produse pe pagină:
Afişare 1 - 15 din 69 (5 pagini)

De ce să cumpărați traversele de tip mochetă de la Magazin DARIA?
Este bine să acordați atenție următoarelor lucruri foarte importante:
- Bază anti-derapantă de calitate, ceea ce înseamnă că nu alunecă - durabilitatea și longevitatea traverselor de tip mochetă depinde de calitatea bazei anti-derapante de pe spatele traversei. Știm acest lucru și de aceea, baza anti-derapantă de pe spatele tuturor traverselor de tip mochetă pe care le oferim este de o calitate extrem de înaltă și durabilă.
- Confecționate din 100% poliamidă, cu o suprafață fină și moale. Fibra oferă picioarelor o senzație plăcută și de încălzire. Este durabilă și poate rezista la o utilizare intensă.
- Modele minunate și moderne, cu o combinație unică de culori și imprimeuri - de la figuri geometrice la florale, clasice, dungi, dreptunghiuri, pătrate și multe alte modele frumoase.
- Dispunem de mașini moderne de cusut pentru a realiza cu grijă tivul pe părțile scurte ale traverselor dumneavoastră. Experiența de mulți ani pe care o avem este o garanție că traversele dvs. vor fi festonate perfect, cu firul potrivit. Prețul acestei festonări este simbolic, doar 6 lei per traversă, adică dacă ați comandat 3 traverse, festinarea acestora vă va costa 3 bucăți x 6 lei = 18 lei
- Majoritatea traverselor sunt produse într-o gamă completă împreună cu covor cu același design, adică puteți realiza cu ușurință și foarte rapid o combinație frumoasă de covor și traversă.
- O varietate bogată de lățimi de traverse - unele modele încep de la 67cm, 80cm, 90cm, 100cm, 120cm, 150cm.
- Traverse de tip mochetă la un preț atrăgător, adică mai puțin costisitoare decât traversele țesute, dar în multe cazuri mai practice și preferate de majoritatea clienților noștri.
- Sunt antistatice, sunt extrem de ușor de curățat atât cu aspiratorul, cât și cu robotul, deoarece au o înălțime redusă a firului.
- Ușoare și practice - pot fi mutate cu ușurință de oricine și șterse de praf atunci când este necesar.
- Bază anti-derapantă - asigură că nimeni nu va aluneca călcând pe aceste traverse.
- Covorul perfect pentru dormitor, camera de zi, sufragerie, bucătărie, hol și birou.
Instrucțiuni de întreținere:
Aspirați periodic, dacă există murdărie, îndepărtați-o cu o cârpă umedă. În cazul murdăriei mai persistente, produsele standard de îngrijire a covoarelor de uz casnic sunt potrivite pentru curățare.
La Magazinul DARIA, vrem să ne asigurăm că veți găsi cele mai bune covoare și mochete atunci când faceți cumpărpturi online, așa că facem tot posibilul pentru a vă satisface așteptările!